Kiertueisäntä Ari Joki esittäytyy

Ari Joki on 36-vuotias viihteen ammattilainen Helsingistä. Harrastuksesta tuli lopulta ammatti ja viimeisen kymmenen vuoden ajan hän on esiintynyt trubaduurina sekä eri kokoonpanoissa Suomessa, Saksassa ja Itämeren risteilyaluksilla. Laaja ohjelmisto kattaa musiikin vauvasta vaariin.

Hän toimii myös juontajana sekä tapahtumatuottajana maalla ja merellä. Tarvittaessa Arin kautta järjestyy myös muu ohjelma isoihin ulko- ja yritystapahtumiin tai pieniin perhejuhliin. Taikurit, jonglöörit, Stand Up-koomikot, DJ:t, eri soitinten taitajat tai eri tyylien bändit ovat tuttuja matkan varrelta. Ulko- ja sisäesiintymislavat, valot ja huippuäänentoisto kulkevat tarvittaessa mukana ja tilaisuuden suunnitteluun löytyy ammattitaitoista apua.

Harrastuksiin on kuulunut aina paljon vapaaehtoistoimintaa mm. Puistolan Urheilijoissa, SPR:n rinnepäivystäjänä sekä Puistolan VPK:ssa jo pian 25 vuoden ajan. VPK-tie on vienyt nuoriso-osastosta osaston kouluttajaksi ja johtajaksi. Nykyään Ari on palokunnassa vanhempi sammutusmies ja hallituksen jäsen. Hän on ollut myös mukana kehittämässä palokuntanuorten kansainvälistä toimintaa paikallisesti ja valtakunnallisesti.

Urheilu on edelleen tärkeä osa jokaista päivää. Nykyään Arin löytää kamppailulajien, kuntosalin, juoksun, pyöräilyn ja uinnin parista. Vapaalla ja työn ohessa urheilu auttaa jaksamaan kiireiset ja liikkuvat työpäivät.  Hyvän päivän päättää sauna maalla tai merellä.