Ohjelma:

Tapahtuman juontaa  palokuntalainen Ari Joki. Ari on myös keikkaileva trubaduuri ja tarjoaa illan aikana kevennystä ohjelmaan yhdessä kitaransa kanssa!

Koko illan ajan kiertueella mukana olevat alan toimijat esittelevät toimintojaan ja palvelujaan:

SUOMEN PELASTUSALAN KESKUSJÄRJESTÖ (SPEK) esittelee mm. järjestöpalveluita, palokuntakoulutusta, kampanjoita ja CTIF-toimintaa järjestöosaston voimin!

TURVATA on paikalla esittelemässä tuotteitaan Palokamu-kalustorekalla. He arpovat etukäteen ilmoittautuneiden kesken 30 kpl taskulamppuja. Ilmoittautuminen tapahtumaan ja osallistuminen arvontaan tästä.

PELASTUSTIETO mm. näyttää reaaliaikaisesti miten Pelastustiedon verkkolehti syntyy. Lisäksi he antavat osallistujille mahdollisuuden kirjoittaa ja kertoa omasta palokunnasta tai omasta palokuntatoiminnasta kuvan kera! Kiertueella Pelastustiedon väelle voi kertoa juttuideoita. He toteuttavat niitä verkossa ja painetussa lehdessä.

Pelastustiedon vuosikerta kiertuetarjouksena 34 e, sisältää painetun lehden ja verkkotilauksen.

Pelastustieto on vahva myös verkossa: käy tykkäämäässä Facebookissa tai lähetä juttuideoita esim. omasta palokunnasta www.pelastustieto.fi.

SUOMEN SOPIMUSPALOKUNTIEN LIITTO (SSPL) jakaa esitteitään toiminnoistaan ja palveluistaan. Usealla paikkakunnalla on mukana SSPL:n edustaja palokuntalaisten tavattavissa ja kertomassa liitosta.

SUOMEN PALOPÄÄLLYSTÖLIITTO (SPPL) esittelee tapahtumiaan, palveluitaan ja toimintojaan vähintään esitteiden muodossa. Joillain paikkakunnilla myös liiton edustaja paikan päällä tavattavissa ja antamassa lisätietoja liitosta ja toiminnasta.

Tapahtumasta saa ensimmäisenä tietoa tulevista uudistuksista sekä esitteitä palokunnille vietäväksi. Lapsille jaossa ilmapalloja! Lapset ja lapsenmieliset pääsevät kiertueella testaamaan myös hauskoja vanutäytteisiä palomiessaappaita, joita palokunnat voivat lainata keskusjärjestöltä omiin yleisötapahtumiinsa. Saappailla voi järjestää hauskoja kilpailuja palokuntien omiin tilaisuuksiin! Lisätietoja palomiessaapaskilpailusta täältä.

Palokuntalainen-lehden ohittamaton messutarjous: Lokakuun ja joulukuun numerot veloituksetta ja vuoden 2016 kuusi numeroa yhteishintaan 30 euroa. Tarjous koskee vain uusia tilaajia ja lehteä kotiosoitteeseen toimitettuna.

Ynnä muuta! Tervetuloa paikan päälle toteamaan ja tutustumaan!

Aikataulu:

18:00    Kiertueen avaus ja tuotteiden sekä palveluiden esittely
18:30    Paloautonvetokilpailu lapsille
19:00    Tietoisku: järjestöpalvelut
19:15    Tietoisku: tuotemyynti
19:30    Tietoisku: mediataitoja
19:45    Tietoisku: palokuntakoulutusuuudistus
21:00    Tapahtuman päätös ja kiitokset 

Tapahtumapaikka:

Pelastusopisto

Pelastusopisto

Hulkontie 83, 70821 Kuopio