Tapahtumat

Kuvassa nuori mies pelaa esportsia tietokoneella kuulokkeet päässä. Kuvassa teksti Palokuntaan Esports CS:GO-turnaus karsinnat vko 21 finaali 28.5.2022 ilmoittaudu mukaan k-16

Palokuntaan Esports: CS:GO-turnaus

23.05.2022-28.05.2022

Discord

Toukokuussa viikolla 21 eli 23.–29.5.2022 järjestetään Palokuntaan Esportsin ensimmäinen kaikille yli 16-vuotiaille palokuntalaisille tai palokuntamielisille suunnattu peliturnaus, jossa pelataan yhtä maailman suosituimmista esports-peleistä, Counter-Strike: Global Offensivea eli CS:GOta (K-16). CS:GO on joukkueena pelattava strategiapeli, jossa joukkueen hyvä yhteistyö korostuu. CS:GOta. Turnaus järjestetään etäyhteyksin.

Turnausviikon aikataulu tarkentuu myöhemmin, mutta turnaus tulee huipentumaan lauantaina 28.5. pelattavaan finaaliin, jossa ratkaistaan turnauksen voittaja. Finaaliin yltävät joukkueet saavat mainetta ja kunniaa, mutta luvassa on myös pieni yllätyspalkinto.

Ilmoittautuminen

Palokuntaan Esports-turnaukseen osallistutaan viiden (5) hengen joukkueella. Jos joukkueesta puuttuu jäseniä, niin ilmoittautua voi myös vajaalukuisella joukkueella, jota pyritään järjestäjän puolesta täydentämään tarvittavalla määrällä pelaajia. Turnaukseen voi ilmoittautua myös yksittäinen pelaaja, jolla ei ole valmista joukkuetta. Kokoamme joukkueita tarpeen mukaan.

Huomioi nämä ennen ilmoittautumista:
- Turnaukseen osallistujan tulee olla vähintään 16-vuotias.
- Osallistujalla tulee olla tietokone sekä kuulokkeet ja mikrofoni keskustelua varten.
- CS:GO-peli tulee olla ladattuna tietokoneelle ja osallistujalla on oltava tunnukset, joilla peliin kirjaudutaan. Peli on ilmainen.
- Osallistujan tulee olla liittynyt Palokuntaan-Discord-serverille.
- Muistetaan myös iloinen mieli!

Ilmoittautuminen sulkeutui lauantaina 30.4.2022.

SPEKin työntekijät, koordinaattori Heli Kari ja järjestöohjaaja Camilla Elgland, sekä Palokuntaan-Discordin ylläpitäjistä koostuva tiimi huolehtivat turnauksen järjestämisestä tukien, mahdollistaen ja ohjaten peliin osallistuvia nuoria ja aikuisia.

Turnauksen tarkempi aikataulu ja yksityiskohdat tarkentuvat ilmoittautumisajan jälkeen, kun osallistuvien joukkueiden määrä on tiedossa. Turnauksen pelit pyritään striimaamaan, jolloin niitä pääsisivät seuraamaan myös muut kuin turnaukseen osallistuvat pelaajat.