Uutiset

Uutiset

Kuvassa palokuntalainen kuvaa toista palokuntalaista. Teksti Videokilpailu palokunnille 15.6.-31.8.2022 #palokuntalaistarina Onko palokunnassasi henkilö, jonka tarina vain odottaa kertomistaan? Alareunassa Palokunta-logo ja SPEKin logo.

Julkaistu 15.06.2022

Nyt etsitään palokuntalaistarinoita

Onko palokunnassasi henkilö, jonka tarina vain odottaa kertomistaan? Palokunnissa on yhtä monta tarinaa kuin on palokuntalaistakin. Kerro omasi, jaa se somessa ja ilmoittaudu mukaan kilpailuun elokuun loppuun mennessä!

Suomen Pelastusalan Keskusjärjestön Palokuntapalvelut järjestää palokunnille Palokuntalaistarina-videokilpailun 15.6.–31.8.2022.

Palokuntalaistarina-videoiden kautta halutaan tuoda näkyväksi palokuntalaisten moninaisuus, sillä palokunnissa on yhtä monta tarinaa kuin palokuntalaistakin. 

Kaikki Suomen palokunnat voivat osallistua palokuntalaistarinoidensa jakamiseen sosiaalisessa mediassa. Onko juuri sinun palokunnassasi henkilö, jonka tarina vain odottaa kertomistaan? Kerro oma tarinasi ja jaa se sosiaaliseen mediaan.

Palokuntalaistarinat esittelevät palokuntalaisia eri puolelta Suomea

Palokuntia kannustetaan kuvaamaan videoita, joissa palokuntalaiset pääsevät kertomaan omia tarinoitaan. Mikä sai liittymään palokuntaan? Mikä on saanut pysymään mukana palokuntatoiminnassa jopa vuosikymmeniä? Mikä palokuntatoiminnassa on parasta?

Palokuntalaistarina-videokilpailulla SPEKin Palokuntapalveluiden tiimi haluaa innostaa palokuntia tuottamaan sosiaaliseen mediaan tarinallisia videoita palokuntalaisista ja palokuntien toiminnasta. Videoiden kautta palokuntatoimintaa tehdään tunnetummaksi.

Palokuntalaistarina-videokilpailu päättyy elokuun lopussa

Palokuntalaistarinoita voi kuvata ja jakaa sosiaaliseen mediaan myös osallistumatta kilpailuun.

Mikäli palokunta haluaa osallistua Palokunta-verkkokaupan lahjakortin (150 €) arvontaan, niin kilpailuun voi osallistua kuvaamalla Palokuntalaistarina-videon, julkaisemalla sen valitsemissaan sosiaalisen median kanavissa käyttäen tunnistetta #palokuntalaistarina ja ilmoittautumalla mukaan kilpailuun erillisen kilpailulomakkeen kautta.

Katso lisätiedot Palokuntalaistarina-videoiden tekemisestä ja kilpailun osallistumisohjeet täältä: www.palokuntaan.fi/palokuntalaistarina.