Uutiset

Uutiset

Samuel Siliin ja Valtteri Tervala.

Julkaistu 24.06.2020

Palokuntanuorten suurleiri suunnitellaan ja toteutetaan yhdessä

Palokuntanuorten suurleirin 2022 valmistelut on aloitettu. Odotettavissa on vahvasti ajassa kiinni oleva leiri, jonka toteutuksessa tulee olemaan uusia ja innovatiivisia elementtejä. Uudellamaalla järjestettävä leiri on myös erinomainen näyteikkuna palokuntaharrastukseen.

Leiriä tehdään yhdessä nuorten kanssa ja laajasti palokuntalaisia osallistaen. Suurleiri toteutetaan perinteisesti palokuntalaisten huikealla talkootyöllä ja monipuolisella osaamisella. Tähän työhön tarvitaan vapaaehtoisia ja saumatonta yhteistyötä.

"Nyt on hieno mahdollisuus yhdistää palokuntanuoria ja palokuntalaisia ympäri Suomen ja rakentaa tapahtuma, missä kaikki viihtyvät ja kokevat unohtumattomia elämyksiä. Uskon, että keskustelemalla avoimesti ymmärrämme paremmin, mitä leiriltä toivotaan ja pystymme siten vastaamaan toiveisiin", toteaa leirin 2022 projektipäälliköksi valittu Valtteri Tervala.

"Leirit ovat iso osa palokuntanuorisotoimintaa. Suurleirillä kohtaavat eri alueiden toimintakulttuurit, joita sovitellaan parhaalla mahdollisella tavalla yhteen. Nuoret ja koulutus pidetään vahvasti leiritoiminnan keskiössä ja pelkän infran rakentamisen sijaan, halutaan kehittää leiriä myös sisällöllisesti", jatkaa leiripäälliköksi nimetty Samuel Siliin.

Kesän 2022 suurleiriä valmistelevat yhteistyössä Finlands Svenska Brand- och Räddningsforbund, Helsingin Pelastusliitto ja Uudenmaan Pelastusliitto.

Lisätietoja: Suurleirin projektipäällikkö Valtteri Tervala, p. 050 530 5124
 

Uusimmat