Uutiset

Uutiset

Julkaistu 28.01.2021

Vuoden palokuntanuorisotyöntekijä 2020 on erinomainen keino kiittää ja kannustaa

Onko tiedossasi palokuntalainen, joka on poikkeuksellisesta viime vuodesta huolimatta pystynyt vastaamaan tilanteen haasteisiin tai muuten viime aikoina ollut esimerkillinen toimija? 

Mikäli koette, että oman palokuntanne, oman alueenne tai kuka vain tuntemanne palokuntanuorisotyötä tekevä vapaaehtoinen on mielestänne tehnyt hyvää ja ansiokasta työtä viime aikoina ja haluatte kiittää ja kannustaa häntä, on tämä oiva ja arvostettu keino. 

Esityksiä kirjoitettaessa on syytä huomioida, ettei Vuoden palokuntanuorisotyöntekijää valita elämäntyön perusteella. Perusteluna esityksessä tulee olla erityiset viimeaikaiset ansiot. Ja tällä perusteella valintakin tehdään. Kirjatkaa mukaan siis hyvät ja nimittämissäännön mukaiset kattavat perustelut, jotta paras ehdokas voidaan valita. 

Valinnan tekee Palokuntatoimikunta. 

Tee esitys 5.3. mennessä 

Kuka tahansa voi esittää ketä tahansa Vuoden palokuntanuorisotyöntekijäksi, kuten palokunnan osaston ohjaajaa, liiton alueen ohjaajaa yms. Esitys tulee tehdä ohessa olevalla esityslomakkeella viimeistään pe 5.3. ja perustella hyvin, sillä valinta tehdään vain sen perusteella. 

Jokainen voi olla Vuoden palokuntanuorisotyöntekijä. Haussa ei ole supermies tai -nainen vaan esimerkillinen, aikaansaava ja aktiivinen vapaaehtoistoimija. 

Esityslomake 

Esitykset tehdään oheisesta linkistä.  

Nimittämissääntö 

Nimittämissäännön voit kokonaisuudessaan lukea tästä. 

Lisätietoja 

Heli Kari, koordinaattori, heli.kari(a)spek.fi, 040 733 5448